6 Ağustos 2010 Cuma

Hellblazer

siktiret o ibneleri mustafa gel biz ikimiz takılalım


Bizim belediye iyi çalışıyor. Üsküdar’ı öyle bir cennete çevirdiler ki zamanında Lebron’a gezdirselerdi buraları Üsküdar Belediyespor’la imzalardı. Küba’ya giden komünistlere şeker fabrikalarını hastaneleri falan gösteriyorlardır, yurtdışından gelen ılımlı İslamcılara da bence Üsküdar’ı gösteriyorlardır. Ne yazık ki Üsküdar halkını bir aşık gibi seven belediye aldatılan bir koca adeta.

Paşalimanı sahilinde Fethi Paşa Korusu var. Oldukça büyük, Fıstıkağacı’na kadar devam ediyor. Zamanında Fethi Paşa’nın ailesine aitmiş ama park halinde korumaları şartıyla belediyeye bağışlamışlar. Buralarda onun gibi başka yer olmadığı için Fethi Paşa ailesine büyük saygım var. Sayelerinde ciğerlerim oksijen görüyor, koşuyorum bile bazen. Fakat ayıptır söylemesi yiyiş o kadar büyük boyutlardaki, sota yerler kapıldığı için gayet açıkta duran koşu parkurunda bile tonla yiyişen var. Gününde bir Tayland’da bile bu kadar çift bulamazsınız bence.

Muhafazakar bir semtte bu kadar öpüşen genç görünce yadırgıyor insan. Ama kimseyi muhafazakar olmasına rağmen gerçek aşkı aradığı için suçlamıyorum . Adam namazını da kılar seksini de yapar. Bunlar sorun değil. Ben sadece burada aldatılan taraf olan Üsküdar Belediye başkanı Mustafa Kara’yı düşünüyorum. Adamcağız benimle aynı idealleri paylaşan insanlara hizmet ediyorum, bir sürü Tayyip bıyıklı insan var semtimde falan diye seviniyor. Bu adamın yüzüne gülüp arkasından parklarda yiyişmek kadar büyük alçaklık olabilir mi? Herif karısını çocuğunu görmeyip ofisinde sabahlarken sizi düşünüp avutuyor kendini. Madem hedonisttiniz belediyede benim gibi Levent Kırca’ya oy verseydiniz. Ne hakkınız var Mustafa’yı kandırmaya. Ne hakkınız var!

Şişman olmanın en sevmediğim yanı gaza gelip kendini spora vererek forma girememek. Eskiden spor diye yaptığın şeyleri bırakıp egzersiz kavramıyla tanışıyorusun. Bir ara gaza gelip koşmayı deneyince olacak iş olmadığını ağrılardan anladım. Teselli olsun diye yürüyüş gibi bir şey yapabiliyorum ancak. Bir impossible is nothing ya da just do it havasına girince vücudunun siktir çekip otur yerine demesi çok fena bir duygu.

Ben bayılma noktasına gelmiş ter içinde uğraş verirken, kenarda da yan yana çimlere uzanmış çiftler var, aşk filminin komedi öğesine dönüyorum resmen. Boş işler peşinde koşan, bi bok beceremeyen, filmin ciddileşen atmosferini biraz dağıtan, esas kızı isterken filmin sonunda çirkin şişman diğer komedi öğesi kıza fit olan adam olmak koyuyor. Aşağılayan bakışlar “evine git efendi gibi çek otuzbirini veremiycen zaten kilo milo” diyorlar resmen.

Mustafa da ben de kötü durumdayız Fethi Paşa korusunda olanlardan dolayı. Ama umut var. Azimli çalışmam sayesinde ufak ufak koşmaya başladım. Koşarken yanından geçtiğim çiftlerdeki kızlar bir gün “Bir yanımdaki denyoya bak bir de karşıdan gelen tanrısal cazibeye bak. İlk iş ayrılmak lazım. “ diye düşünecek, erkekler ise soğuk terler dökecek. Kilo veremezsem de giderim belediye binasına Mustafa’yla alırız sopaları esnafı toplayıp bi güzel döveriz ibneleri.

5 Ağustos 2010 Perşembe

çocuklar duymasının dönmesine en çok sevinen

kuşkusuz şükrü karakterini canlandıran şükrü koyucu, 6 sene boyunca televizyon için sadece 1 projede yer almış, yapımcıdan telefon geldiğinde önce kulaklarına inanamayan bi an duraksadıktan sonra tabi tabi diyen şükrü koyucu tekrar ekranlarda boy gösterecek olmanın heyecanını yaşıyor, belki büyük tiyatrocudur gerçi ayıp etmemek lazım

KHAAAN!




"Barcelona'nın başına beni koysalar ben de olurum şampiyon" geyiğinin basketbol karşılığı "Gm yapsalar en azından David Kahn'dan iyi olurdum."dur herhalde. Aldığı sayısız aşağılamanın yanında Chris Webber da "Bi siktir git allaını seversen" demiş adamcağıza.Başta Webber inceden dalgasını geçerken Kahn Darko'yla Webber'ı karşılaştırmaya başladığı anda Webber "Darko'yla beni aynı cümlede kullanma" diyip diyaloğu kesiyor, başını sallayıp susmaya başlıyor. Ayrılırlarken de bir iyi şanslar dileyişi var ki David Kahn'a, Kahn'ın yerinde olsam çeker giderdim Nba'den.Aslında David iyi niyetli. Övecek bir şey bulamamış oyunculara öğle yemeği yaptık, antreman sahasını tamir ettik falan diyor. Ben inanıyorum bu çocuğa diyip Darko'ya 20 milyon dolar vermiş. Tabii kotnratın geri dönüşü de yok öveyim en azından diyor.Tamam doğru düzgün bir basketbolcuya verebileceği bir ton parası varken Darko'yu aldı, geçmişte yaptığı işlerin de iler tutar yanı yok, ama samimi bi adam bence.Darko'ya o paraları verdiğine göre ya baya mal ya da altından bir kalbi var.


Şurda ve şurda Kahn'la sağlam taşak geçilmesine ve Webber vidyosunun özetine bakabilirsiniz. Star Trek: Wrath of Khan göndermesi yapılan yazıda ağzına sıçmışlar resmen. Bana bu noktada diyecek fazla bir şey kalmıyor, eleştiricek olsam Webber reis ve bir ton internet sitesinin çoktan demediği bir şey aklıma gelmez. Savunmanın zaten anlamı yok savunulucak tarafı yok yaptıklarının.

What you gonna do

Kıvanç abinin son postuna ilaveten Milliyet- Bad Boys başlığını gördüm bu gün. Bi tane daha buliym de bi post ta ben yazarım dedim ama aramaya başlayınca gazete sitesi galerilerinde kayboldum. Bu arada bence young boys'u hafife almamak lazım. İnternet sitelerinde ladies night falan yazıyor kadınları çekmeyi başarmışlar herhalde maçlara.Konuyla ilgili söyleyecek başka da bir şeyim yok, benim derdim bad boys şarkısını koymak için vesile bulmam. Zaten arkada wow oynayıp küfürleşen çocuklar var, tartışmaları baya alevlendi, tadım kaçtı.

01 Bad Boys by variksoo21

BAD BOYS from steve Lewis on Vimeo.

türk spor basınının gurur günü

young boys kadıköy de inception etkisi yaratarak taraftarın uyuduğu rüyadan uyanmasını sağladı diyebiliriz, young boys lu oyuncular üzerlerine düşeni yaparken maçtan sonra da basınımız boş durmadı ve beklediğim bombalar patladı, habertürk-kocaman fiyasko, milliyet-(çalıntı yapmışlar geçen haftadan)-young'ın var,ntvspor golcünün isminden yola çıkarak, uefa ya bienvenu, ve gecenin 1 numarası, fotomaç-i couldnt, maçkolik ve sporx spor olaylarına iş olarak baktıkları için ciddi başlıklar atmışlar, ayrıca uefa.com da hem takımın isminden hem de takımın tur ve oyun olarak kademe atlamasından fikir yürüterek "Young Boys come of age in Turkey" başlığını atmışlar,başarılı olmuş.


4 Ağustos 2010 Çarşamba

başarının fiyatı

büyük paralar verilerek yapılan transferlerle başarının doğru orantılı olmadığı açık, peki bu transferlerin neler yapması bekleniyor, yani 7 milyon euroluk elano, 8 milyon euroluk keita, tabata, 14 milyon euroluk güiza, neler yapsaydı başarılı sayılcaktı, güiza gol kralı olsaydı 14 milyon euronun hakkını vermiş mi olcaktı ya da elano lu keita lı galatasaray europa league i kazansaydı,
europo league i kazanan takım ödül parası olarak ,gruptaki tüm maçları kazanması halinde, 6.170 milyon euro para kazanıyor, yayın gelirini bilmiyorum fakat çok yüksek olmadığını sanıyorum,
geçen sene bursa şampiyon olduğunda süper lig den 22 milyon lira kazanmış, yaklaşık 10 milyon euro, şampiyonlar liginde de en az 13 yazıyor bi yerde,
yani aslında yapılan tüm transferler seneye şampiyonlar liginde oynamak için, yok bu sene europa league i alıcaz, avrupa da başarılı olucaz, yapılan transferleri tek başarılı kılan şey şampiyonluktur en azından maddi olarak.

2 Ağustos 2010 Pazartesi

vuvuzela

ateşli bir basketbol seyircisi sadece kendi sesiyle bile televizyondan spiker in sesini duymamızı engelliyorsa ateşli bir vuvuzela çalıcısı kim bilir dünya şampiyonası zevkimizi ne yapardı, allahtan salonlarda yasaklanmış

Ağlatacak Beni mi Buldun?

Geçen gün Cengiz Kurtoğlu'nun çok güzel bir şarkısını buldum. Onun vidyosunu koyucaktım. Sonra düşündüm ki siteye tracker koymanın arifesindeyiz artık girenimiz çıkanımız belli olacak. Biraz tribünlere oynasam değişik müzikler koysam ilgi çeker. Sezyum.com da görüp çok beğendiğim bu grubu umarım siz de benim kadar seversiniz(vj ağzı hehe). Dubstep böyle bişi oluyomuş güzel yani. Zeds Dead'de kral isim zaten.



Sublime - Doin' Time (Zeds Dead Summer Grime Remix) by zedsdead

1 Ağustos 2010 Pazar

inception

bazı filmlere verdiğiniz 12 lira bir daha giymeyeceğiniz bir t-shirt e verdiğiniz paraya benzer ama bazıları ise yıllar boyunca üstünden çıkarmayacağınıza verdiğiniz para gibidir, kendinizi karlı hissedersiniz, inception ve prestige i sinemada izlemekle kendimi karlı hissediyor ve verdiğim paranın sinema emekçilerinin karnını doyurduğunu düşünüyorum.En azından Nolan benim verdiğim 12*2=24 lira ile kendine barda 1 duble viski almıştır, yarasın.Yeter ki yaratsın.