30 Temmuz 2010 Cuma

ali sami yen

son 2 sezondur galatasaray ın iç saha performansı çok da iyi değil, ligde 1-0 dan verilen puanlar, avrupa da 2 farklı skordan dönen rakip takımlar, yani 2 fark bile yetmiyor maçı kazandık diyebilmek için, gs de golleri hücum yapamadığı zamanlar yiyiyor, yani içerde kazanmak için 90 dakika boyunca gol aramak gerek, ya da maçı 70 dk da 4-0 a getirmek, çünkü malum eksik takım savunması, yan toplar, defansın arkası, hücum yaparken rakip takım hücum yapamadığı için gol yeme ihtimali azalıyor, ilginçtir, gs kontra ataktan pozisyon veriyo ama gol yemiyor, daha kötüsü yerleşmişken yiyor golleri,
2 sezondur deplasmanlar ali sami yen den daha rahat gelmeye başladı, şu staddan çıkmak fark oldu

29 Temmuz 2010 Perşembe

Apaçi Stayla


Hidayet'in gelişiyle Phoenix severliğimi bir üst seviyeye taşıyorum. Ağır Phoenixli imajını oluşturmak için blogda kırk yıllık Phoenix blogçusu hareketlerinde bulunma planlarım var. Önce kimsenin sikine takmadığı bir Phoenix roster hareketi bulup onu çok ciddiye alan bi post yazıcam. Hatta buldum bile roster hareketini Blake griffin'in gariban abisini yollamışız(Resim ona ait bu arada). Çocukta büyük potansiyel vardı nasıl yolladılar falan dedikten sonra Amare'yle ilgili karımmış ta boşanmışızcasına duygusal şeyler yazacağım. Sosyal ortamımda değişiklik olarakta bakkala gidip sohbet açmak için "Hey dün Suns ne yaptı öyle" tarzında garajında basket izleyen Phoenix yerlisi muhabbetleri kurabilirim. En iyi nba sever takımın şehrinin yerlisidir çünkü. Bu kadar anlattıktan sonra yaparsam böyle şeyler ayıp olur tabi art niyetim belli oldu. Espirili blog yazısı ayağına yatıcam artık mecburen.






spor basınımızda bu gece

young boys dan türetilcek olan başlıkları bekledim açıkçası ama pek çıkmadı, fakat beklemediğim bi yerden darbeyi yedim, ntvspor, ayrıca htspor da farklı bi bakış açısı getirmiş, beklediğim etkiyi yaratamadı young boys belki de gazetelerin internet siteleri başlıkları yarının gazetelerine saklıyorlardır, yarını da beklemek lazım. Young boys 4 üniversite öğrencisi tarafından kurulmuş heralde adları da ordan geliyordur.

25 Temmuz 2010 Pazar

chris paul kaçıyor

Chris paul new orleans tan gitmek üzere, o da başarı gelmeyince kaçanlardan, kendi takımında efsane olmak yerine garanti olmayan bir yüzüğü tercih ediyor, şimdi paul pierce ı isteyen olmamış mıdır uzun ve başarılı kariyeri boyunca olmuştur heralde ama o takımı kötü de olsa kaldı, belki takımın boston olmasından da kaynaklanabilir ama yine de garanti olmayan başarıyı tercih etmedi ve sonunda zamanı geldi nba tarihinde yerini aldı, paul kalmayı tercih etse ona da bir şans gelebilirdi belki, futbolda da cannavaro yapmıştı aynısını şimdi de para için arap takımına gitti, ama hiç bir zaman bir takımın efsane oyuncusu olarak anılmayacak, chris paul ün yeni takımı muhtemelen bir doğu takımı olacak, orlando veya new york, orlandoya gitmesi orlando nun carter ve nelson dan vazgeçmesi demek, oldukça mantıklı görünen bu seçim olursa doğuda miami, boston ve orlando egemenliği olası, batıda ise lakers matt barnes la imzaladı yine en güçlü kadroya sahipler, bütün bunların arasında new york felton la imzaladı, bi de pacers indiana da kalmış, The Nets didn't sign anyone this week..although they apparently tried to. Nets bütün sezon Avery Johnson ın neler yapabileceğini izlicek galiba.