22 Aralık 2007 Cumartesi

on



herkes nerede patlayacaklarini konusurken onlar yine patlattilar. Denver karsisinda son ceyrege 7 sayi geride girip 16-2 lik seriyle ustunlugu yakaladilar. son 2 top, 1.sinde Roy Anthony i blokluyor(yukarida). 2.sinde Outlaw kleiza`yi (asagida). ustuste 10. galibiyet bu Trail Blazers icin onumuzdeki 5 maclarinda da en kayda deger mac Jazz deplasmani, 15 bile olur ben soyliyeyim.

Hosley pahalı geldi


Hosley nin Galatasaray Cafe Crown a transferi Hosley nin 2,5 yıllığına 1 milyon dolar istemesiyle yalan oldu. Hosley, suphesiz bu sezon tbl de en etkileyici performans gosteren yabanci oyuncu, Karsiyakaya maliyetini 100 bin dolar civarlarinda, nereden nereye.

keane does miss


kuzey londra derbisi arsenal`in. ciliz ilk yari ardindan sahane futbolun oynandigi bir ikinci yari izledik. kulaklarin pasi silindi diyorlar gozlerin ki siliniyo mu bilmiyorum ama her ne deniyorsa o oldu iste.. almunia ikinci macini aldi da diyebiliriz ard arda, Berbatov harika bi vurusla durumu 1-1 e getirdikten sonra bir de penalti yaratti ama fox sports yorumcusu "Keane doesnt miss" diye sayiklarken Almunia penaltiyi kurtardi, 3 dakika sonra da oyuna yeni giren Nicklas Bendtner basketbol seti gibi bir korner organizasyonunda, Adebayor un perdesiyle adamindan kurtulup kafayi vurdu ve macin skorunu belirledi. Totenham in futbolunda Juande Ramos geldiginden beri acik bir ilerleme var ve ben Ramos un simdiye kadar iyi bir is basardigini dusunuyorum. Bu yenilgiyle de Ocak ayinda takima 2-3 yeni oyuncunun katilmasi kesinlesti bence. Spurs iyi oyunculardan kurulu kotu bir kadroya sahip, eger Ramos dogru adamlari gonderip dogru adamlari takima katarsa ligin 2. yarisinin flash takimi olabilirler.

sirp ekolu


Pinar Karsiyaka bugun Efesle oynuyor. Macin bitmesini bekleyemedim yazmak icin, kazanir kaybeder Karsiyaka mucalede etti bugun efes`e karsi. Bahsedecegim sey biraz farkli yalniz, Ahmet Kandemir. bu adam Besiktas`in basketbola yeterli butce ayirmadigi donemde takimin basketbolunu bir ust duzeye tasiyan coachtu. Daha sonra Pinar Karsiyakanin basinda yine mutevazi butcelerle tepeye oynayan takimlar yaratti. Daha sonra birseyler oldu oradan ayrildi falan bu sezonun basinda tekrar Karsiyakanin basina gecirdiler Ahmet Kandemir`i ve sezonun geri kalan kisminda gordugumuz o ki, bu adam yine Efesin, Fenerbahcenin 10 da 1 i bile olmayan bir butceyle harika yabancilar bulup sahada iyi basketbol oynayan bir takim yaratmis. Hayir, bu ulkede Tanjevic gibi bi adam hem ulkenin ulusal takiminin hem ulkenin en buyuk butceli kuluplerinden birinin basindaysa Ahmet Kandemir gibi adamlar da kucuk butcelerle buyuk isler basarmak zorunda birakiliyorsa baslarim boyle sirp ekolune diye haykirasi gelir insanin bazen.

d is for allahinizdan bulun


bi insanin kalbi bu kadar kirilir yemin ediyorum. Jordanli Bullstan beri iyi gunde kotu gunde arkanizdayim destekcinizim diyebilecegim bir takim olmadi nba`de, ha sevdiklerim yada uyuz olduklarim var da acik acik sempatizani oldugum bi takim olmadi. Bu sene nasil oldu da Magic icin bu duygulara kavustum, kisaca ozetliyeyim. Simdi herseyden once takimin ustune kuruldugu franchise playeri Dwight Howard, benim cok sevdigim Shaq ve Duncan in birlesimi gibi bi adam, Okafor`a daha bi sempatim vardi drafttan hemen sonra ama Howard i bilmedigimdenmis o. Sonra Steff Van Gundy, al karsina raki sofrasina otur, "cocuklarda yetenek var ama kendilerini veremiyolar oyuna" diye dert yansin sana bir yandan catalin yaniyla kavun keserken. Tabii hepsinin onunde birde daha Efesteyken Turkiye`den biri NBA`de tutunucaksa bu Hidayet olmali diye genc yasta beni cigirtmaya baslayan Hido`nun sonunda oyunun her alanina yayilan ve potansiyeline ulasan all star performansi. Takim da sezona muthis bir start yapinca, beni ister istemez bagladi bu sezon Orlando`ya ama bilemezdim ben ne kotu biseymis sevdigin takimin 3 oyuncudan olusmasi. Bilemezdim ben gardsiz takim ne demek bilemezdim. Van Gundy butun aksam aslinda "hepsi piril piril cocuklar" diye diye degistirdi durdu takimi, denemedigi sey kalmadi. Karsidaki takim Utah olmasa cok daha asagilayici bi maglubiyet olabilirdi. Hayatimda bu kadar kotu bir savunma gormedim, resimde gordugunuz adam kariyerinin macini oynadi. Murat Kosova, Kaan Kural bagirip durdular Millsap diye ama bu savunma karsisinda Rasim Basak bile uretirdi biseyler.. Yeteneksiz oyuncularin 1-2 sutu girerse takim planindan cikip butun maci nasil mahfedebileceklerini de gorduk bu macta. Dedim ya cok kalbim kirildi benim bu aksam, hayir cunku koy bu takima Billups`i final oynasin. vallahi diyorum bak.

Payton Celtics Yolunda


Ocak ayinin sonu ve Subat ayinin ilk 15 gunluk periyodu nba de transferlerin en yogun oldugu bolumdur. Nedeni artik takimlarin performanslarinin 3 asagi 5 yukari belli olmasi ve sampiyonluk, playoff kovalayan takimlarin eksiklerini gidermek. Sezondan umdugunu bulamamis ve yeniden yapilanacak lottery takimlarininda salary caplerinde(kisaca bir sezonda oyunculara odeyebilecekleri toplam meblag) sezon sonunda free agent olacak 1-2 yildizi kapatmak amaciyla yer acmak icin transfere yonelmesi. Durum boyle olunca yilin bu donemi de en cok takas dedikodusunu iceren donem olup cikiyor. Bu nedenle de uzerine konusulmaya deger olanlari secmek hayli zorlasiyor tabii, ancak ben bu seferkinin kesinlikle degecegini dusunuyorum. Sezon basindan beri donen bi muhabbet aslinda bu, ancak Pistons in Eddie House a yaptigi tam saha pres Boston a evindeki ilk maglubiyetini getirince isler biraz daha ciddiye bindi. Yukaridaki fotograf 04-05 senesinden, su anki teknik kadroya ve yesillere aliskin oldugunu da soyleyebiliriz yani. Peki bunu diger dedikodulardan daha ciddi hale getiren ne, o da bugun boston globe da cikan haber :


Ex-Celtics point guard Gary Payton watched on television from his Las Vegas home Wednesday night as his former team lost to the Pistons. And once Chauncey Billups hit the winning free throws with a tenth of a second remaining, Payton called his agent.
"He called me and said, 'Hey, I'm reminding you that the Celtics are a team I feel like I can help,' " said agent Aaron Goodwin.


Konu soruldugunda coach Doc Rivers tan gelen cevap ise konuyu onaylar nitelikte :


"I loved [Payton]," Doc Rivers said. "Gary was great. He was a professional. He’s a veteran, he knows how to play, and he’s tough. So I always liked him and he knows that. That’s probably why he wants to come. We had a terrific relationship."


Cok kisa sure icinde "the glove" u Boston Celtics kadrosunda gorecegiz gibi geliyor bana.

Man. Utd a Angola lı


Man. Utd 3 haftalık deneme periyodunun sonunda Manucho Gonçalves e sözleşme önerdi. Her şey tamam güzel de adam 24 yaşında 3 haftalık periyotta nası etkilemişse Ferguson u heralde bi yıldız adayı kendisi. Angola liginde gol kralıymış Manucho. Direk Angola dan gelmiş biraz geç kalmış sanki 24 yaşında.

Beckham Arsenal ile antremanlara çıkacak


Arsenal menajeri Arsene Wenger Beckham ın Amerika da sezonun bitmesi sebebiyle formda kalmak için Arsenal le antremanlara çıkacağını söyledi. Beckham ın 6 Şubat taki İsviçre maçına hazır olması için form tutması gerekli de bunu Arsenal de yapması ilginç, hem de çok. Man Utd tan kovulur gibi gitmesi Ferguson la kavgalı ayrılması ayrı birşey ama yıllarca şampiyonlukta çekiştikleri kavgalı maçlar oynadıkları Arsenal de antreman a çıkması heralde Arsene Wenger in ilerde Beckham ı takımda görmek istemesiyle ilgili.

21 Aralık 2007 Cuma

James on Kobe

"I didn't even ask, I just told Sasha to go somewhere else.''

Sabah bakmadim bu macin skoruna, gece izleyememistim. Lebron ve Kobe karsi karsiyaysa nasil Wade ve Carter in karsi karsiya oldugu mac izleniyorsa bunu da izlemek lazim, canli gibi izledim oturup. Butun mac cekismeli gecmis, kader anlari babalar birbirleriyle eslesiyorlar defansta. Cavs 2 sayi onde, Kobe 3lugu yaratiyor ama atis basarili degil. Top elimden ciktigi anda girdi bu dedim kendi kendime diyor Kobe. Mactan sonra Lebron`a savunmada adam degismesiyle ilgili sorulan soruya verdigi cevapta yukarida.

Arielle Kebbel

15 haziran..


Baska bir is icin biletixe girdim, sene basindan beri cesitli haberler cikiyordu. Knopfler in offical sitesinde de yaziyordu Turkey diye ama bi terslik cikar yine olmaz diye inanamiyordum. Bu kadar umitlenmek te istemiyordum, ama sag altta gorunce pek yakinda Mark Knopfler... 15 Haziran 2008 kurucesme arena falan diyolar, bilmem ben, Diyarbakir da olsa giderim. Boyle etkileyici bi sarki sozu yazayim dedim secemedim sarkiyi, bir gitar solosunun notalari yazayim dedim, onu da secemedim. Ibrahim Tatlises`ten bir alintiyla bitirmek istiyorum:
"Seni sevmeyen ölsun.."

Drobnjak Besiktas`ta


Besiktas Cola Turka bugun Avrupanin sayili pivotlarindan Predrag Drobnjak`i sezon sonuna kadar kadrosuna kattigini acikladi. Bu transferle bence su an ki kadro tartismasiz Besiktas`in gelmis gecmis en iyi kadrosu haline geldi. Basarilari da yerli oyunculardan aldiklari katkilarin da artmasiyla dogru orantida artacaktir. Yillardir futbolda yasli amcalar televizyon programlarinda neden avrupanin gerisinde oldugumuzu tartisiyorlar. Takip ediyorlar midir? Sanmiyorum ama bu sene tbl nin kalitesinin nasil yukseldigi onlara yanit olacaktir bence. Fenerbahce, Efes Pilsen ve Besiktas Avrupa kalibresindeki kadrolariyla muthis bir cekisme icindeler, bu cekismenin icine buyuk yatirim yapan Turk Telekom da dahil oldu. Galatasaray da son yillardaki basarisizliklarindan sonra bu sene bir atilim yapti ve zirve takimi haline geldi. Ayrica yillardir muthis bir sistem basketbolu oynayan Banvit gercegi de var. Yani su an baktigimizda birbiriyle basabas maclar oynayabilecek kadar kaliteli kadroya sahip 6 takim var Turkiye Basketbol Liginde. Cekismeli ligler her zaman kaliteli midir? Hayir, ancak bu takimlarin Avrupa performanslarina da bakildiginda ligin kalitesinin yukseldigini ve su anda Avrupa`nin en kaliteli liglerinden biri haline geldigi zorlanmadan gorulebilir.

dunyanin en hizli sol beki


Simdi Shaq sempatik adam, Carlosta oyle. Yalniz aradaki fark bizim medya da Miami medyasina gore biraz daha sempatik. Moskovadaki macta CSKA nin mutevazi sag acigi Milos Krasic Carlosla biraz oynayinca konunun ustune gitmeyip uzmemislerdi. Moskovanin soguguna falan verdiler. Yalniz simdi isler biraz farkli, Fenerbahce 2. turda Sevilla ile eslesti karsida da Daniel Alves var. Krasic kadar mutevazi bi adam degil yani, olay olabilir. Kacar mi Carlos`un uykulari? sanmiyorum ama bu bir Dwight Howard - Shaquille O`Neal eslesmesidir. Benim maclari izleme sebebimdir. Simit almaya gondersek hangisi once gelir?

UEFA Sıralaması


Avrupa da ilk yarı diyebileceğimiz bölüm bitti bundan sonra Şubat a kadar maç yok. UEFA ülke sıralamamız olabilecek en iyi durumda belki de. Şu anda en fazla puan toplayan 4. ülkeyiz üstümüzde İngiltere, İspanya, Almanya var. Geçen sene 14. iken şimdi 10. yuz ve bi takımı direk gönderme hakkına sahibiz. 11. İskoçya 3 takımla devam ediyor , bunlar Rangers, Celtic, Aberdeen. Aberdeen UEFA da Bayern Münih le eşleşti, Rangers Panathinaikos la, Celtic ise Barcelona ile, muhtemelen tek takımla devam edicekler. Bizi zorlamaları biraz zor gibi. 9. sırada ise Hollanda var, Hollanda takımları bu sene çok kötü 18. sıradalar Hırvatistan falan sollamış, İskandinav ülkeleri de, tek takımları da (PSV) UEFA da Helsingborg la eşleşti. Eleyebilir fakat gerisi ne olur onu bilmem o kadroyla bi tur daha geçemezler. Hollanda ya şu 4 aylık periyotta 5 puan takmışız geri kalan zamanda da bi 6 puan takarsak 9.yuz valla. Olmadı seneye geçeriz biraz gayret.Bu senenin en büyük hayal kırıklığı kuşkusuz Romanya 7.ydiler 6. sıraya yükseldiler ama takımları kalmadı sadece 2,6 puan toplayabilmişler yazık geçen senelere.
kaynak:http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/crank2008.html

bi terslik var


Elinizde Carmelo Anthony ve Allen Iverson gibi 2 superstar var. Iceride T-Macsiz Houston ile oynuyorsunuz. Adamlar back-to-back yapmis Houstondan gelmis cikmis Denverin daglarina, sizin pazar gununden beri ilk maciniz. Maci kazandiran sut 2. Overtime sonunda Anthony Carterdan..

20 Aralık 2007 Perşembe

sen bi rahat ol da


fotomaci biliyoruz, eger bir onceki gun mac oynanmadiysa mansette transfer bombasi. ligler tatil gecen 100 gun varsa, 300 farkli yildiz goruyoruz mansetlerde. ocak transferinde ise isler kesat, hergun fenerbahceye bi yildiz getirmek zorundalar ve klubuyle sorun yasayan 3-5 oyuncuda takilip kaliyolar bu yuzden. yaklasik 2 haftadir gayet guzel gidiyodu, bi gun ronaldo bi gun adriano fenerde roberto carlos alo dedi.. kendi yaginda kavruluyodu fotomac ama italyanlar bu isten sikilmis olucak 2 gun arayla once Adriano Sao Paulo ya gitti bugun de Galliani Ronaldo nun hazirana kadar takimda kalacagini acikladi. fotomac icin uzucu haberler bunlar, hani diyorum hazir valenciada isler iyi gitmiyor. roberto carlosta ispanyolca biliyor, yarin villa yi arar mi acaba?

no surprises

i'll take a quiet life
a handshake and carbonmonoxide

no alarms and no surprises
silent

please...

Torres:İngiltere nin standartları daha yukarıda


Genelde bu tür söylemler gittiği yerde gol atamayan forvetlerden gelir (Kezman). Torres 20 maçta 12 gol atmış daha zor dediği ligde. İspanya da 6 sezonda 214 maçta 84 gol atmış tabi 2001 yılında ilk maçına çıktığında 17 yaşında olduğu unutmamak gerek

Malin Akerman


oh be!


Big 3 falan kimsenin diyecek biseyi yok, ama Allen sakatken falan mac kazanmalari asap bozucuydu. Ben dun aksam herseyi ayarlamistim once Celtics-Pistons ardindan Rockets-Magic patlatiyordum ancak bu macin sopcast linkleri patlayinca aptal kolej maci izlerken uyuya kalmisim. Rockets maci icin ayni seyleri soyliyemiycem ama ozetleri izliyince uzuldum bu maci kacirdigima. Big 3 sahada, ustelik vasat gardlari Rondo da iyi gunlerinden birini geciriyor. Pistons iyi savasmis, son saniyeler billups topu kaybediyor ancak Pierce maci bitirme sansini kullanamiyor. 1.7 saniye var son topu kullanicak Pistons, Boston evinde Namaglup.. Billups cakal adam hep yapar bunu. 2 sene once miydi Kidd e de yapmisti playofflarda Kidd yememisti patlamisti ama bu sefer karsisinda armut Tony Allen var. topu aliyor fake i veriyor Tony Allen ucuyor, Billups faul u aliyor. 0.1 saniye kala 2 serbest atis sayi oluyor 87-85 Celtics i evinde ilk deviren Detroit.. Billups un son ceyrekte 14 sayisi var. Dogu konferansinda Celtics in sampiyonlugunun karsisinda bi tek orlando durabilir o da cok tecrubesiz 6. 7. macta patlarlar diyordum simdi Detroit Pistons umut isigi yakti resmen ve onumuzdeki gunlerde birde buyuk trade yapmalari yada Webber i tekrar kadroya dahil etmeleri bekleniyor. Cavaliersta iyi bi pg katarsa kadrosuna dogu konferansinda cekisme yeniden baslayabilir. Pg demisken, Earl Boykins hala free agent.

bi cilgin carsamba : kisa kisa


carsamba cilgin gecti dedik tek bi yaziyla bitirmek olmaz. Pistons deplasmanda namaglup Celtics i aldi assagi ama onunla ilgili yaziyi bundan sonra patlatiyorum. Daha fazla yer hak ediyo o, bu hafta iyice samar oglani olmustu knicks, icerde Cleveland i optuler. David Lee bir deli oglan, su knicks in elinden alsa biri de kurtulsa o da. Spurs-Memphis deplasmanindaydi Tony Parkersiz vaziyette, Lakers in yaptigini Grizzlies da yapti Spurs e Rudy Gay in Duncan in ustunden koydugu son saniye 3lugu ile 88-85 kazandilar. Spurs yine toparlanir da, Su Memphis ne gereksiz takimdir bu ligte. 2 ay mac yapmasalar kimsenin umrunda olmaz. Teksastan devam edelim Houston icerde Orlandoyla oynadi. T-Mac gecen mac sakatlanan ayagindan verim alamayinca sahada 18 dakika kalabildi, 1-10 isabet ve durum boyle olunca Orlando affetmedi biraz da toparlamis oldu kendini. Howard Yao`yu iyi durdu diyolar ben bilemem uyuya kalmisim. Phoenix Dallas deplasmaninda bu sezon kendi ortalamalarinin altinda oynayan Nowitzki kendine geliyor 31 atiyor. durum 108-105 son top Steve Nash kendine pozisyon yaratiyo ancak 3luk neredeyse airball, mavericks kazaniyor. Kayda deger son mac, Blazers iceride Raptorsla oynuyo adamim Brandon Roy 25 9 8, Portland ustuste 9 u kazandi. Macin son dakikalari gayet cekismeli keyifli gecmis. Portland in tekeri nerede patliyacak bir numarali merak konusu o su an cuma gunu icerde denverla oynuyolar ben onu da rahat alacaklari gorusundeyim.

bi cilgin carsamba : `Zo


Gecenin erken baslayan maclarindan biri, Heat-Hawks`di.. Atlanta uzatmalarda devirdi Miami`yi e cilginlik bunun neresinde derseniz Alonzo Mourning macin daha 5. dakikasi oynanirken sakatlandi ve buyuk ihtimalle bu sakatlik onun kariyerine noktayi koyacak. Kariyerinin zirvesinde 2002 sezonuydu Mourning daha 32 yasinda bobrek rahatsizliklari gecirmeye basladi. Tam kariyeri bitti derken muhtesem bi geri donus yapti ve Miami nin 2 sene onceki sampiyonlugunda buyuk paya sahipti `Zo.. Ancak bu sefer bu geri donus pekte mumkun gozukmuyo zaten sezon basinda gelecek sezon birakacagini aciklamisti ve bu sakatliktan tamamen iyilesmesi icin 5-6 ay sureye ihtiyaci oldugu soyleniyo. Sakatliktan sonra saha disina sedyede tasinmak istememis, " Insanlarin zihninde gecen seferki sakatligimda oldugu gibi bi imaj birakmak istemiyorum. " demis. Bir savasci gibi birakmak istiyordu basketbolu, zaten bir savasci gibide oynuyordu. Bu son hareketiyle de gercekten bir savasci gibi birakmis oldu.. Heat mi? onlarda en gec 2 haftaya bi trade patlaticak ama adam gibi gard bulalim derken simdi birde pivot sorunu cikti baslarina, Shaq sali gunu sorumlulugu ustume aliyorum falan demis. Ben yine de artik toparlanacaklarini pek sanmiyorum.

Rooney:Capello'yu efsane yapacağım


İngiliz milli takımının başına geçen Fabio Capello yu çok seviyormuş Rooney, tanışmayı dört gözle bekliyormuş, hatta yeni antrenörleri için %110 performans vereceklerini söylemiş, peki Rooney için milli takım klüp takımı mı milli takımda ülkesi için değil de antrenör için oynuyor havası yaratmış kendi kendine, o zaman Steve McLaren ın suçu neydi Rooney ve arkadaşları sevmiyor muydu McLaren ı ?

19 Aralık 2007 Çarşamba

Panionios 2 - 3 Bordeaux

Bugun isler fazlasiyla yolunda gitti ve Galatasaray 2 galibiyet bile alamadan 2. tura yukselmis oldu. Bir Turk takiminin daha grup elemelerini gecmesi sevindirici olsa da, ilerisi icin pekte parlak bi galatasaray yoktu bugun sahada.. Macin basinda Panionios biri penaltidan digeri takribi 25 metreden sacma sapan iki golle one gecince keyifler bozuldu ancak Bordeaux bugun devre atmadan golu bulmak deyimini yerinde kullandi adeta. Obertan sahanin yildiziydi, ilk 35 dakikada hali saha topcusu imaji cizen Cavenaghi de ilerleyen dakikalarda toparlandi ve bu iki isim takimini sirtladi..

Galatasaray in ileriki turlarda neden buyuk sikinti yasayacagini da, mactan su iki enstantane ozetleyebilir saniyorum:

15'
Çok tehlikeli bir bölgeden frikik kazandık Arda yerde kaldı.
16'
Sabri topun gerisinde...

ve

29'
Servet şık çalımlarla ceza sahasına girdi ancak topuk pası yapmak isteyince pozisyon harcandı.



eddie?

kimsenin gormedigini Eddie Jones gorurse..

Celia Blanco


yeniden yapilanMA!



Koeman ne yapacagini sasirdi. PSV den tuydu bi sekilde ama Valencia da isler daha berbat. Buyuk takimin basina geldikten sonra basarili olamayacagini anlayan menajerin tipik cirpinislarini goruyoruz simdi. Yeniden yapilanmaya gidiyorum demis, Canizares ve Albelda dan sonra Angulo`nun menajeri de carsamba gunu kendilerine Angulonun bir daha kadroya alinmayacaginin soylendigini acikladi. Guzel tarafi ayni menajer David Villa`nin da menajeri ve bugun yaptigi aciklama : " Villa kazanan bir takimda oynamak istiyor, yeniden yapilanan bir takimda degil. " Valencia`nin Villa`yi gozden cikaracagini pek sanmiyorum ama Koeman da kolay lokma degil, yine de kotu sonuclar 1-2 aya duzelmesse Koeman i kapinin onunde goruruz derim ben.

Brandon Roy



1984 dogumlu, 2006 Draftinda 7. siradan secildi ve Yilin caylagi odulunu kapti. Blazers in gecen seneki durumu goze alindigindan kimse pek iplemedi bu adamin performani, Bu sene a iyi genc takim oldular falan derken son 8 maci kazandilar. Roy un bu 8 mactaki rakamlari ise mvp duzeyinde. Peki liseden sonra kayit oldugu 2002 Nba Draftindan adini sildirmeseydi simdi nerelerde olurdu Roy? New York Knicks benchinde 9. adam mi Development league sayi krali mi?

Pegasus




39 yasinda, basketbola donuyor, Ilk macinda 19 dakika 21 sayi 4 ribaunt 2 asist. Cok yetenekli sporcu vardir, cok sportmen sporcu vardir ama hayatimda gordugum, gercek sporcu tanimini en cok hak eden isim Harun Erdenay. Sergen mi daha cok para kazanmistir Harun mu bilemem ama yaptiklarina donup baktiklarinda hangisinin daha mutlu olacagini net biliyorum..

Drew Nicholas



Sene basinda Avrupa Sampiyonu koc David Blatt takimin basina geldmesi ve yeni transfer Hutson in T`Wolves macinda 20-20 civarlarinda bir performans sergilmesinden sonra Efes Pilsen in arkadas sohbetlerinde basi cekmesi kacinilmaz olmustu. O gunlerde efesin kadrosundan konusurken soylemistim bi arkadasa ertesi gun gonderirim ben diye, "abi mac kazandirir" diye yanitladi. Cok bilgim yoktur hakkinda acikca soyliyeyim, her sene lige buyuk umutlarla gelen avrupa sayi krallarindan biridir gozumde, ne zaman bi sayi kralinin takimi sampiyon olduysa 30 sayi ortalamayla oynayan 2 adam alirsak her mac 60 sayi kesin atariz mantigiyla alinan baska bi adamdir, haz etmem. Seveni cok, bugun bir yerde NCAA turnuvalarinda ki para odulleri ile ilgili bi yazi okurken gordum adini.

Sene 2003, Drew Nicholas Maryland formasi giymekte, NCAA Tournament in ilk turu. Takim 2 sayi geride macin bitimine 5 saniye var. Nicholas tum sahayi geciyor, 3lugu koyuyor. Maryland o seneyi NCAA sampiyonu olarak tamamliyor kasalarina giren para 1 milyon dolar. Seveni cok yani, ben uyuz olurum o ayri..


Sezar Salata



bugun basladik.