17 Temmuz 2010 Cumartesi

faroe adalarında popüler meslek

Marangozluk; şöyle oluyor önceden fenerbahçe oynamıştı B36 diye bir takımla onlarında marangoz futbolcuları vardı, şimdi de Vikingur un 3 oyuncusunun marangoz olduğunu öğrendik ayrıca ülkede el işi oldukça yaygınmış. Balina avlıyolarmış bi de.

14 Temmuz 2010 Çarşamba

save-load

Bütün gün oynanan almanya 2.ligi nde yükselme heyecanı son haftaya kadar taşınmıştır. Menajeri olduğum Dynamo Dresden overachiever sıfatını hakedecek bir performansla 2.liktedir. Genç oyuncularla yaşıları sentezleyip müthiş bir squad harmony ile her maç favori çıkılmaktadır. Sezon boyunca yaptığım en büyük yanlış son 10 maça 18 yaşındaki iskandinav (isveçli de olsa finlandiyalı da olsa benim için hepsi bir hepsi aynı) kalecimle çıkmaktır. Son maç ise belalımız diye tabir edebileceğim St. Pauli, şu ana kadar 2 kez oynamama rağmen ikisinde de 3-1 kaybederek taraftarlarımıza 20 küsür senedir bekledikleri bundesliga heyecanını henüz yaşatamadık ( sezon boyu yalnız bırakmayan dynamo taraftarına ve arada düzenledikleri fan day ler ile yeni taraftar kazanmaya çalışan yönetime sevgilerimi iletiyorum ). Sonuçta kazanan ben olucam tabi artık 4 maç mı olur 8 maç mı olur bilemem ama çıkıcam bi üst lige onu biliyorum. Arkada Will Smith-Miami çalarken gerçek hayatta save-load olmadığını hatta bu nedenle bu sene acayip işler olduğunu farkediyorum. New Jersey sene boyunca simulate etti adeta, sezon bitsin de transfer sezonu açılsın lebron gelsin arkadaşı var jayz, new york da biraz çaba vardı da göstermelik gibiydi en azından her maçı simulate etmediler, david lee gariban çocuk çıkıp oynadı falan, oyunda olsa new jersey i yönetsem bi sene simulate etsem oyunu imza dönemi açılmadan önce save leyip lebron gelene kadar load ederdim, ama böle bi yapılanma henüz yaşadığımız dünya ya aktarılamadığı için new jersey i yöneten kimse artık kaderine razı olup kadrosunu farmar ve morrow ile güçlendirdi. Gariban çocuk da gs li tolliver ın da bulunduğu golden state e gitti. Galatasaray ın bu oyuncuyla temasa geçtiği ve transferin %95 bitmek üzere olduğu belirtildi. Miami halkı ise lebron-wade-bosh ile david caruso nun aynı karede yer almasını hayatlarında edinebilecekleri en üst düzey tecrübe olarak nitelendiriyor.
Lebron ve Carmelo nun kariyerlerindeki en büyük ikinci başarıları

Tabi şu anda miami nin ilgauskas ile birlikte 6 oyuncusu bulunuyor ömer le semih i de aldılar mı tamamdır. NBA deki yeni gururlarımız olarak ömer ve semih i bu oyuncuların yanında görmek beni mutlu eder, bi 2. tur draft hakkına alınır yani, maçın sonunda oynatmamak lazım ama ne semih i ne ömer i, kazayla top eline gelir, faul falan yaparlar ömer e, sonra gece kalktığım bir maçın sonunu izlemeden kapamak zorunda kalırım.